Під час польоту у пасажирів знову став "прокидатися" апетит пешие походы



За останні три роки в США подвоїлася кількість пасажирів, які купують їжу в літаку, свідчать дані, отримані компаніями GO Airport Express і GO Airport Shuttle. У 2012 році відсоток тих, хто здобував закуски на борту, становив 1,7, в той час як до 2015 року ця цифра зросла до 2,7%.


Більше половини мандрівників (58%) розповіли, що їдять в аеропорту після проходження огляду. При цьому 8% опитаних беруть продукти з собою. Трохи більше 5% (5,7%) відзначають, що взагалі не витрачаються на харчування ні в авіагавань, ні в літаку (у 2012 році - 6,3%).
Деякі пасажири воліють снідати чи обідати перед виїздом або після прибуття в пункт призначення (17,2%). Трохи більше 5% заявили, що купують їжу в аеропорту, щоб потім взяти її з собою в літак. У 2012 році цей показник становив 4%.
«Подібні результати свідчать про те, що мандрівники поступово звикають до тарифів на додаткові послуги та більше звертають увагу на зручності, ніж на ціни», - зазначив Джон МакКарті, директор GO Airport Express.

Похожие страницы: